Tietoja

Nimeni on Antti ja harrastan kehonpainoharjoittelua, olen suorittanut Suomen street workout ry:n Street Workout -ohjaajakoulutuksen ja paljon itsekseni opiskellut treenaamisesta. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon ja oppimani anatomian ja fysiologian tieto antaa omanlaista näkökulmaa treenaamiseen.

Laji on vapaamuotoista kehonpainolla tehtävää voimaa, liikkuvuutta ja taitoa lisäävää harjoittelua. Käytetään paljon myös nimitystä street workout. Lajiin tulee paljon vaikutteita mm. telinevoimistelusta ja erityisesti nämä telinevoimistelulliset liikkeet kiinnostavat minua.

Mielessäni on pitkään pyörinyt blogin aloittaminen ja oman oppimisen ja kehityksen kannalta kuvaan treenejäni. Päätimpä siis alkaa editoimaan näitä videoita ja kirjoittelemaan niistä, näin on blogi syntynyt. Tänne siis laitan videoita omasta treenaamisesta ja kirjoittelen niistä mitä milloinkin, mahdollisesti suoritusohjeita ja mihin haastavaan liikkeeseen harjoitus luo pohjaa. Silloin tällöin voin kirjoitella ihan opetusmielessäkin, jolloin keskityn kirjoittamaan tarkemmin suoritusohjeita ja muita neuvoja. Normaali kirjoitustyylini tähän blogiin on aikalailla oksentaa päällimmäiset ajatukset erityisemmin suunnittelematta ja tunteja tekstiä hiomatta. Olen miettinyt myös kirjoitella sellaisia enemmän pohdiskeltuja, hiottuja ja suunniteltuja asiatekstejäkin, ehkäpä niitä alkaa tässä tulemaan. Tämä blogin kirjoittelu on siis mukavaa ajanvietettä itselleni.

Tässäpä vielä youtube kanavalleni luoma esittely video:

 

Mainokset