Hyvää kesää

 

Moikka

Tänään on ilmeisesti vuosipäivä, eli on nyt kulunu kaks vuotta tämän blogin perustamisesta. Sain tuossa eilettäin viimein näin lomalla rykästyä kehonpainoharjoittelua ulkosalla, tänään olluki pikkasen lihasarkuutta, kun en oo koko vuonna kerenny kunnolla (oikeastaan ollenkaan) treenaa voimaa/lihaksia, vaikka koitin kevyesti diipailla. Noh, eiköhän tästä rupia voimatreenikin taas palaamaan arkeen. Muscle up renkailla on kyllä nii lähellä onnistua, et se pitää opetella! Käsilläseisontaa oon vaihtelevalla menestyksellä saanu treenattua ja vastikään luin Jukka Rajalan Käsilläseisontakirjan, oikein hyvä kirja, suosittelen! Löytyy mm. fitralta ja adlibrikseltä. Siitäkin lisä buustia ja oppia saaneena on käsilläseisonta ruvennu parantumaan. Tästäpä vähän viimeaikaisia treenejä käsilläseisonnan parissa, tullu testattua nilkkapainoillakin seisoa.

vihhaan näitä mun lonkkaniveliä, aivan ihimeelline toi mun haara..

En muista onko ikinä tullu mainittua, että harrastan karatea. Tämän vuoden treenit onkin pitkälti mennyt karaten parissa, kun on ollut töiden ja opiskelun kanssa kiireitä ja stressiä. Huhtikuusta lähtien olen saanut aloitettua jo juoksutreeninkin, oikeastaan voisi sanoa, että vasta toukokuun lopulla sekin lähti kunnolla käyntiin. Osa syynä nämä helvetin masentavat sääolosuhteet, no nyt viimein kesä tuli tänne pohjoisemmaksikki. Tarkoitus olisi kesällä osallistua puolimaratooniin ja extremeRun tapahtumiin, saa nähä miten miehen käy. Ainaki viime vuonna ExtremeRun oli hauska tapahtuma. Uimassakin olen satunnaisesti käynyt treenaamassa lähinnä perhosta ja se alkaakin jo hahmottua, kiva kun oppii uutta.

Semmostapa on treeni ollu tänä vuonna. Voi olla parempi seurailla tuota mun instagram-tiliä, jos kiinnostaa minun härväilyjä seurata. On se vaan helpompi alusta laitella jotaki muutamia random videon pätkiä sinne, ni on kiireessä panostanu enempi siihen. Eipä nyt tälle vuotta oikein oo ollukaa matskua youtubeen asti. Meikäläinen jatkaa tästä lihasten herättelyä ikiunesta ja juoksukunnon kohottamista, palataan asiaan.

Oikein hyvää kesää ja tulevaa juhannusta kaikille! ^^

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s