Kuulumisia ja treenivideo

Moi

Pitkästä aikaa tänne jotain kirjoittelen. Näköjään lokakuussa viimeksi oon treenivideota laittanu blogiin ja viimeisin kirjoitus kenties paras/asiallisin sellainen liikkuvuusharjoittelu tuossa joulukuun lopulla. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa yliopistossa ja käyn myös töissä, joten siinä painavin syy miksi blogi ollut hiljaisena. Loppu vuosi (2016) tuli muutenkin otettua ihan rennosti ja nyt töitten ja opiskelun takia ollut välillä hankala saada kunnon treeniä aikaseksi, joten on materiaalia kertynyt treenivideoihin vähänlaisesti, kun ei ole kunnolla edistystäkään tapahtunut. Voi olla että blogi pysyy edelleen hyvin hiljaisena, mutta en ainakaan vielä ole päättänyt täysin lopettaakaan. Tällä hetkellä on paljon helpompi päivitellä instagramia, joten seurailkaa sitä jos kiinnostaa.

Noh, olen nyt jonkinmoisen viteon saanut väsättyä muutamasta alkuvuoden treenisessiosta. Oli alkuun ajatus mennä ihan perusliikkeillä ja kehittää kestovoimaa, mutta ei sekään nyt ihan toteutunut kun rupesi töiden ja koulun takia jäämään useita treenejä väliin. No nyt on oikeastaan tullut aloitettua kunnolla muscle up -liikkeen opettelu ja sitäpä näette videolla. Käsillätasapainoilu, eli oikeastaan käsilläseisonta, on sellainen liike mitä tulee treenattua vähän miltein joka päivä, joten siinä on jonkinlaista kehitystä tapahtunut ja siihen olen tyytyväinen.

 

 

Lämpimiä kelejä odotellessa, että pääsee taas ulos treenaamaan. Ihmislippu mm. on liike mitä en oikein kykene kotona tekemään ja olisi mukavampi tehdä leuanvedot ym. korkeammalla tangolla ja niin, ettei otsa hakkaa seinään leuan ylittäessä tangon pysty ja vaakasuunnassa. Jää nähtäväksi hommaanko kuntosalijäsenyyden, olis mukava käydä vaihteeksi myös rautaa nostelemassa, toisi vaihtelua ja tukisi monikin liike mukavasti näitä kehonpainohärväilyn tavoitteita. Ehkäpä painavin syy on se, että kunnon jalkatreeniin tarvitsee lisäpainoja. Jospa nyt lähtis taas voimatreenit kulkee säännöllisesti.

Kohtahan se on laskiainen, pitää järkätä aikaa pullien leivontaan! 😀 Se on moro!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s