Treeni edistystä – Ihmislippu ym.

Morjens

Videon pätkää miten on treeni edistynyt.

 

Ihmislippu (Human flag) ja side lever pull

Alkaa olee ihmislippu jo saavutettu, haara-asennossa paras treeni on 4 x 5s ja side lever pullit on nyt tollasta heiluttelua vielä. Vähän on huonommin kehitystä tullut kuin toivottu tai ainakin oletan että olisin voinut saavuttaa ihmislipun tähän mennessä, kun pieniä virheitä näin jälkeen päin olen huomannu menneissä treeneissäni. Noh, tuota haara-asentoa (straddle human flag) kun treenais vielä vähän aikaa, niin luulis nopiaa kehittyvän siihen täyteen lippuun.

Perhospunnerrus (Butterfly push up)

Tässä on (väli)tavoite jo saavutettu, viimeisin treeni oli 5 x 10 toistoa. Vielä vois hieman hioa tekniikkaa ja tavoitella vaikka 5 x 15 toistoa. Taisin tuossa 5 x 10t ihan asteen tai pari koukistaa kyynärniveliä, kun liike voidaan tehdä ”lukotetuilla” kyynärnivelillä.

Käsillä tasapainoilu

Vapaa käsilläseisonta ennätykseni on ainakin 31 sekuntia, kun ei aina tule kuvattua suorituksia niin en tiedä onko pysynyt jopa kauemminkin. Välillä nimittäin tuntuu todella pitkiltä kun kokeilen maksimia, mutta siihen tunteeseenhan ei todellakaan voi luottaa. 🙂 Viisikin sekuntia voi tuntua pitkältä. 😛 Yhden käden vaaka (Single arm lever) on kivasti kehittynyt ja en ole mitään sen tarkempaa tavoitetta sille asettanutkaan. Straddle L:ään pitäisi saada jalat korkeammalle, lisää liikkuvuustreeniä siis.

Muuta

Yhden käden leuanveto, tasaista kehittymistä tällä saralla. Front pull vielä vähän epäpuhdas.

Nyt on tullut treenattua niin paljon ja pitkään pääasiassa joko lyhyitä tai keskipitkiä sarjoja, että ajattelin aloittaa kestovoimakauden. Katsotaan kuinka kauan sitä treenaan, mutta siitä varmaan sitten ensi kerralla. Moro.

Määrätietoisesti kohti tavoitteita!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s